blubi Napisano 10 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2016 Siema!O forum dowiedziałem się od Hermesa, raczej staram sie omijać szerokim łukiem wszelkie fora tematyczne i fabryczne, ale forum podróżnicze może być interesujące. Obecnie poruszam się BMW R1200GS którego używam jako wół roboczy, topię go, brudzę, przewracam i ujeżdżam :) Przed GS było wiele różnych motocykli, jeżdżę w sumie od ponad 25 lat. Z moich pasji to w garażu stoi mi jeszcze custom którego zbudowałem na podstawie Triumph Rocket III , ale wiem że moje czasy jazdy jedynie po czarnym to już przeszłość. Obecnie w planach nowa Afryczka. Jeżdżę dużo i szybko ;-) W tym sezonie nakręcone 33000km zwiedzona Rumunia, i mnóstwo Polski i w sumie jeżdżę dalej, sezonu od dwóch lat nie skończyłem. W planach na przyszły rok Ukraina, Czarnobyl, duże Bałkany i może Islandia jak czasu starczy. Pracuję w IT jako devops, mieszkam w Warszawie z żoną która też jeździ, obecnie na Kawasaki ER5 (będzie zmiana na Yamaha MT-07 Tracer), i dwoma kotami ;-) Fascynuję się wyścigami MotoGP (Moto2 i 3 też uwielbiam), jestem wielkim fanem Marca Marqueza (¡Vamos 93!). No to chyba tyle. Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawełS Napisano 10 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2016 Witaj !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 10 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2016 Witamy Mireczku na pokładzie!! Szerokości i przyczepności! ;) PS Fajnie, że żonka też jeździ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqlec Napisano 10 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2016 Witamy! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 10 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2016 Cześć blubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi