Skocz do zawartości

Hej!

blubi

Rekomendowane odpowiedzi

Siema!
O forum dowiedziałem się od Hermesa, raczej staram sie omijać szerokim łukiem wszelkie fora tematyczne i fabryczne, ale forum podróżnicze może być interesujące. Obecnie poruszam się BMW R1200GS którego używam jako wół roboczy, topię go, brudzę, przewracam i ujeżdżam :)

4j4kj9P.jpg

Przed GS było wiele różnych motocykli, jeżdżę w sumie od ponad 25 lat. Z moich pasji to w garażu stoi mi jeszcze custom którego zbudowałem na podstawie Triumph Rocket III , ale wiem że moje czasy jazdy jedynie po czarnym to już przeszłość. 

p0qwXud.jpg

Obecnie w planach nowa Afryczka. 
Jeżdżę dużo i szybko ;-) W tym sezonie nakręcone 33000km zwiedzona Rumunia, i mnóstwo Polski i w sumie jeżdżę dalej, sezonu od dwóch lat nie skończyłem. W planach na przyszły rok Ukraina, Czarnobyl, duże Bałkany i może Islandia jak czasu starczy. 
Pracuję w IT jako devops, mieszkam w Warszawie z żoną która też jeździ, obecnie na Kawasaki ER5 (będzie zmiana na Yamaha MT-07 Tracer), i dwoma kotami ;-) Fascynuję się wyścigami MotoGP (Moto2 i 3 też uwielbiam), jestem wielkim fanem Marca Marqueza (¡Vamos 93!).

No to chyba tyle. 
Cześć!