Dondi Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 Na Dunlopach przejechałem obecnie około 3 tyś. km i jak na razie jestem bardzo rozczarowany tymi oponami. Fatalnie prowadzą się na podłużnych nierównościach asfaltu, koleinach, a frezowany asfalt to jakiś dramat. W łuku przednia opona ma tendencję do myszkowania. Ogólnie mało stabilna opony. Jedyny plus to porównywalne do Conti zachowanie w terenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekB Posted August 26, 2018 Report Share Posted August 26, 2018 Zgadzam się. Ja nawinąłem na tych gumach ok. 9000km. Najgorsze na jakich jeździłem. Niestabilne, wężykują na autostradzie i w szybkich zakrętach. Zero zaufania. Odradzam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekB Posted November 9, 2018 Report Share Posted November 9, 2018 Kończę te cholery. Trwałe są i zużywają się w miare równomiernie. To koniec ich zalet. Wydaje mi się że zużyte jeżdżą trochę lepiej ale chyba się poprostu przyzwyczaiłem. Nie wiem jakie kupić następne. W poszukiwaniu ideału chyba spróbuję nowe Bridgestony A41 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts