Żółwik Posted November 3, 2018 Report Share Posted November 3, 2018 Witam jak się nazywala mawigacja do telefonu dla motocyklisty co wybiera drogi okrężne bądź leśne ??:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted November 3, 2018 Report Share Posted November 3, 2018 Jest cos takiego? Podłączam sie pod pytanie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted November 4, 2018 Report Share Posted November 4, 2018 Wystarczy w GoogleMaps włączyć jazdę rowerem. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
smarciu Posted December 24, 2018 Report Share Posted December 24, 2018 Ja używam aplikacji Scenic na iP6 działa super, obsługa jest jednak nieco inna niż zwykłego GPS, bo trzeba najpierw ustawić trasę, a nie da się po prostu wpisać adresu i jechać. Można dzielić se trasami przejechanym i korzystać z doświadczeń innych użytkowników. Bezpłatne też działa, ale bez głosu, pierwsza mapa krajowa gratis. Na codzień używam GoogleMaps, ale wymaga ona dostępu do sieci i na Słowacji się wkopałem, bo nie miałem innej mapy offline z danego obszaru.Kiedy jadę gdzieś i nie chce korzystać z internetu używam darmowego Magic Earth, super aktualne mapy, pokazuje korki, wypadki i do tego dużo punktów przelotowych można ustawić, bardzo czytelny interface, intuicyjny, duże przyciski.Zamiast CB radia oczywiście Janosik w tle rządzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts