WojtekB Posted May 3, 2019 Report Share Posted May 3, 2019 No i jestem po 3500km na Bridgestonach A41. Bardzo dobra,stabilna opona. Pełne zaufanie na suchym i mokrym. Zobacze jak będzie dalej i opiszę. Wujo Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekB Posted June 18, 2019 Author Report Share Posted June 18, 2019 Następne 5000km nawinięte. Cały czas super. Bardzo stabilna,wyważona i dająca pełne zaufanie opona. Zużycie książkowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekB Posted July 31, 2019 Author Report Share Posted July 31, 2019 No i dalej w samych superlatywach. Nastepne 5000km- Norwegia. Już się powoli kończą a szkoda. Chyba nie będę kombinował i wezmę kolejny komplet.Idealnie pasuje do ST 1200 no i do turystycznego stylu jazdy właściciela czyli waszego Wuja. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekB Posted October 15, 2019 Author Report Share Posted October 15, 2019 Dojeżdzone A41 do końca. trochę już przód zaczął dokręcać zakręty ale nie było tragedii. Swietne opony po prostu. Dziś założyłem Michelin Pilot 5 Trail. Następny test rozpoczęty. Wujo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted October 15, 2019 Report Share Posted October 15, 2019 Ile Wujo zrobił km na nich? Zostało jeszcze trochę mięsa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekB Posted October 16, 2019 Author Report Share Posted October 16, 2019 (edited) Jak zwykle u mnie tyłu zostało na kilka tys.km. Przód troszkę zostało ale odkąd musiałem zmieniać opony w Grecji nie dojeżdżam ich do zera tylko zmieniam ciut wcześniej. Zrobiłem jakieś 16000km czyli standardowo. Za tydzień może napiszę pierwsze wrażenia z jazdy na Pilot Road 5 Trail. Możesz otworzyć wątek ładną ich fotką Edited October 16, 2019 by WojtekB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts