Kristos1971 Posted June 18, 2019 Report Share Posted June 18, 2019 Rozpisywał się nie będę. Po wypadku, kiedy już wiadomo było, że będę chodził nabyłem takiego dziada. Olejak... Do zakupu zachęciła mnie udokumentowana historia pojazdu- przejechane 28 000km, ostatnia rejestracja 2001. Pomyślałem, że to zaleta... Z jednej strony rzeczywiście mały przebieg to atut, ale tak długi postój odcisnął piętno... Ponad rok walczyłem, żeby doprowadzić go do zadowalającego stanu- nadal ma ,,kaprysy'', ale już się do nich przyzwyczaiłem. Jak dla mnie plusy: - 4 w rzędzie z chłodzeniem olejowym - niewielkie gabaryty - małe zużycie paliwa (od 4 do 6,5 litra) - dobra dynamika Minusy: - na razie nie bardzo dostrzegam... Motocykl jest dość nudny i przewidywalny, po ,,ofie'' dość słabo ,,lata'', ale generalnie mi to nie przeszkadza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekB Posted June 18, 2019 Report Share Posted June 18, 2019 Piękny klasyk. Gratuluję zakupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts