WojtekB Posted October 23, 2019 Report Share Posted October 23, 2019 2000km na tych gumach i mogę się już podzielić pierwszymi wrażeniami. Środek opon twardy więc bardziej czuć nierówności drogi. Trochę mniej stabilna na autostradzie niż A41. Na tym koniec minusów. Na równym asfalcie w zakrętach prowadzenie bajeczne, wielka przyjemność jazdy. Lekko, neutralnie, po prostu rewelacja. Na szuterku nie widzę problemu. Zresztą terenowe właściwości opon do typu Bridgestone A41, Metzeler Tourance Next, Pirelli Scorpion Trail 2 czy Dunlop Trailsmart Max to ściema. Pozdrawiam Forumowiczów. Wujo Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek_s Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 Daj znać jak na mokrym/zimnym, chociaż nie spodziewam się problemów, miałem czwórki i były bardzo dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekB Posted October 25, 2019 Author Report Share Posted October 25, 2019 Teraz w Rumunii jeździłem w temperaturach 3-30 st. C. Rano drogi mokre jak to w górach. Zero problemów. Jadą jak przyklejone. Oczywiście zaznaczam że jeżdżę raczej spokojnie, turystycznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted March 19, 2020 Report Share Posted March 19, 2020 Cześć, poproszę o jakieś krótkie porównanie tych opon do Bridgestone Battlax Adventure A41 Link do recenzji Dziękuję pozdrawiam T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekB Posted June 16, 2020 Author Report Share Posted June 16, 2020 Bridgestone A41 powinny być lepsze na szuterkach ale poza nimi Michelin dla mnie zdecydowanie lepszy. Na mokrym jedzie się jak na suchym.Prowadzenie bajka. Nie trzeba się do nich ani chwili przyzwyczajać, po prostu siadasz, jedziesz i jak w domu. Naprawde rewelacja tylko są to opony 100%szosowe. Zużycie bardzo równomierne co u mnie nie jest oczywiste. Narazie ok.8000km i super wrażenia. Wujo Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekB Posted July 7, 2020 Author Report Share Posted July 7, 2020 Następne 3000km i jestem coraz bardziej zachwycony. Rewelacyjne gumy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts