Murzyn Napisano 21 Lipca 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 2014 Witam. Potrzebuję koniecznie zakupić deflerktor. Mam tak naprawde do wyboru te 3 firmy: http://allegro.pl/darkojak-deflektor-uniwersalny-owiewka-szyba-wa-wa-i4408447305.html http://allegro.pl/deflektor-motocyklowy-uniwersalny-bezbarwny-25x12-i4410029415.html http://allegro.pl/deflektor-motocyklowy-najlepszy-poliweglanowy-wwa-i4411258547.html 1) Ceny podobne, znacie te firmy, jak z jakością? 2) Posiadając szybę turystyczna GIVI cały pęd powietrza wpada mi na wizjer powodujac ogromne zawirowania już od 80km/h Idealną ochronę przed wiatrem zapewnia mi .... rękawica wyciagnieta pionowo na wysokości szyby (tak sobie testowałęm :angel:) czyli coś wysokie na 20-25cm, a szerokie na 12 :lol: Który tu deflektor wybrać... chyba ten najwyzszy 17cm 3) Z deflektorem nie powstaje efekt "totalnego braku wentylacji" w kasku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 22 Lipca 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2014 Podobnie miałem w Triumphie , deflekrot jest super bo rozprasza strugę powietrza na tyle że spokojnie możesz jechać bez okularów , a przy tym dalej owiewa Ci twarz o plecaczku nie wspomnę bo ten jest w niebo wzięty. Ja mam od Waldka z forum Yamahy XTZ o nicku WD60 , tel.530840480 ,697034001. Facet jest z Raciborza podjechałem pooglądał , przymierzyłem 3 szt. z każdym się przejechałem , jak potrzebujesz to zrobi Ci indywidualnie jaki chcesz , spokojnie mogę go polecić cenowo podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murzyn Napisano 22 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2014 o widzisz i to jest to. Do Raciborza rzut beretem. Dzieki za namiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 23 Lipca 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipca 2014 wd60. Producent ogłaszający się na FAT Pewno wszyscy znacie, ale wrzucam dla potomnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario Napisano 24 Lipca 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 2014 Hejka. Ja co prawda robiłem sam ,ale proponuję Ci zastanowić się nad Darkojakowym deflektorem i po zrobieniu testów na różnych wysokościach sugerowałbym ten najniższy:blush: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekB Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2014 Ja założyłem deflektor na oryginalną szybę w XTZ 1200 i pojechałem tak na Bałkany i do Włoch w czerwcu.Duchota,wolę żeby troche wiało.Z kolei na niskiej też oryginalnej szybie KLRa 650 sprawdza się świetnie.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi