mirekm71 Napisano 14 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2014 Czesc, nazywam sie Mirek (jak zreszta widac), jak wielu tez jestem uzytkownikiem forum Transalpa. Jezdze xl700 tu i tam, raz blizej raz dalej przewaznie sam, nieraz z kolega Kristosem, ktory zreszta poinformowal mnie o tym forum. Widze, ze spokojnie tu i cicho ale podoba mi sie ta odprezajaca atmosfera. Pozdrawiam Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 14 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2014 Siemka , powoli się rozkręcamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 14 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2014 Cześć Mirek:exclamation: LwG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristos1971 Napisano 15 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2014 Cześć gruby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 20 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2014 Czesc! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Września 2014 Witaj na pokładzie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqlec Napisano 23 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 2014 Witaj! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 23 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 2014 Heloł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi