Jump to content

Poludniowo zachodnie wybrzeze Europy 2015

grzesiekm1981
 Share

Recommended Posts

Witam,propozycja wyjazdu:Start-Francja-Hiszpania-Portugalia-Hiszpania-Francja-Wlochy-Chorwacja-Wegry-Slowacja-Polska.Czas:okolo 3 tygodznie.

Liczba motocykli:2-3.Wybor motocykla:posiadam suzuki gsr 750,bmw r1200c,Bmw gs1200.Kwota maxymalna na wydanie-6-8000zl.

Noclegi-coachsurfing czyli poleganie na goscinie zagranicznych kolegow:),ew.przydrozne motele.Szukam jednego badz dwoch kompanow;)

Moj wiek 33lata.

Fajna sprawa ale jak by miał 6-8k to ułożył bym sobie resztę życia , mam 37 lat , powodzenia , ale póki co to mamy kameralne towarzystwo i zasad się trzymamy , zapraszamy do powitalni coś o sobie a potem pogadamy.

Witam. Na imę mam Roman, mam44 lata, trafiłem tu z własnej woli... . :lol::lol::lol:

Nie to nie wzór przywitania, lecz miło by było Cię poznać.

Wyjazd mega. Powodzenia.

Jak macie juz 3 motongi to na co Ci więcej? Problemy logistyczno- noclegowe spieprzą Ci całą radość wyjazdu. Trójeczka to optimum.No chyba, ze zle zrozumiałem i to Ty masz do wyboru 3 motongi i szukasz 2 kumpli? W takim razie tym lepiej dla ewentualnych wspólnych lotów byloby gdybyś dal sie lepiej poznać.

Ps.Też Cię witam serdecznie. :)

wytapatalkowane

Haha,motocykle do wyboru czyli dlatego bo nie wiadomo kto i z jakim motorkiem sie trafi..Osobiscie mam 33 lata,oczywiscie rodzina:D,szeroko rozumiana motoryzacja jako pasja..w tym starodawne samochody i motocykle:)

Bardzo mozliwe ze noclegi zepsuja mi radosc z jazdy ale zawsze mozna po prostu zatrzymac sie w przydroznym motelu/hotelu.

Coachsurfing wymyslilem sobie po to by bylo ciekawiej i mozna poznac ciekawych ludzi.Z pierwszego wywiadu nie powinno byc klopotu ze znalezieniem noclegu przez ten serwis.

Ostatnio z Mirkiemm71 rozmawiałem na temat takiego wyjazdu. Jestem jak najbardziej zdecydowany, ale nie wiem, czy z kimś czy sam. Jeśli chodzi o terminy - w grę wchodzi (u mnie) tylko przełom maja i czerwca, lub po 10-tym września. Chciałbym lecieć jak najbliżej morza, spanie w krzaczorach, raz w tygodniu ciepły posiłek (może być kawa), dziennie po 400 do 600 km. Drogi raczej trzeciej kolejności odśnieżania (jak najdalej od autostrad), ,,off" mile widziany, ale z umiarem. W sobotę 06.06.2015 można zahaczyć w Normandii o zlot ,,D-day".

Jeśli mielibyśmy lecieć razem, to i tak najpierw trzeba by był tu na miejscu razem się pokręcić, żeby sprawdzić, czy się nie zagryziemy po drodze- jestem kiepskim kompanem podróży. Mirek po pierwszym naszym wspólnym wypadzie nie odzywał się do mnie pół roku...

Jeśli jesteś zainteresowany po tej krótkiej prezentacji - zapraszam do kontaktu poprzez prywatne wiadomości.