Jump to content

II Festiwal podróżników motocyklowych "Podróż za paczkę fajek"

Recommended Posts

Witajcie!

Serdecznie zapraszam na II Festiwal podróżników motocyklowych "Podróż za paczkę fajek".

Mamy już oficjalną stronę (jeszcze parę rzeczy zostało do zrobienia): http://zapaczkefajek.allriders.pl/

na której znajdziecie wszystkie potrzebne informacje.

Zapraszamy do zabawy!!

Dokładnie. Mój wypad do Albanii trwał 17 dni. Budżet się łapie więc o co chodzi? 

Chyba trzeba zrobić prezentację i na niej uświadomić szanowne Jury, że 3 dni były przez % z  życia wyjęte ;)

Edited by Neno

No, jako samozwańczy Papież RatVenture popieram usunięcie ograniczenia do 14 dni. 

Dobry RatVenturowiec w odpowiednich krajach pewnie byłby w stanie za taką kasę bujać się ładne parę miesięcy. Gdyby miał tyle urlopu.

Ja jestem za zniesieniem, wystarczy limit kwotowy, który jest sporym ograniczeniem i tak sam w sobie.

Z tą kilku miesięczną wyprawa nie przesadzajcie, bo to by była chyba wyprawa w której wyprawiający się schudłby z 15kg i zrobił max 3.000km bo na paliwo by mu nie wystarczyło :P  

No chyba, że by go ludzie utrzymywali - co nie jest wcale takie wykluczone, na gospodarza się da - cała kasa na paliwo i wizy... 

Kto podejmie rękawice ?