Hermes Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2015 Dla mnie sezon się już skończył. Moto grzecznie czeka na wiosnę :( Doszło około 11kkm na liczniku. Jak tam u Was wygląda sytuacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2015 Jeszcze w niedzielę motomikolaje, kąpiel i pod kolderke ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2015 Kilometrów nie policzę bo nie spisałem liczników. :) Ale myślę że ok 15000. Jeszcze (jak pogoda pozwoli) wybieram się z kumplem w Bieszczady w przyszłym tygodniu. Chcemy dojechać do Wetliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2015 Oby Was tam śnieg nie zastał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2015 Ale jak to "zimowanie" co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neno Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2015 A u mnie jakoś dziwnie mało tych kilometrów wyszło - może źle spisałem. Grudzień - dla mnie to czas na serwis i przygotowanie moto do kolejnych zimowych wyjazdów. Niestety z racji obowiązków zawodowych latem moto stoi ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2015 Na czarnym lądzie kilometry inaczej się liczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosi Napisano 6 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2015 U mnie mało kilometrów - pewnie około 5 tysięcy, ale za to fajne, intensywne i różnorodne, bez nudnego wożenia dupy. No i nalatane na 3 moich motongach i prawie 10 cudzych. Póki co chyba mój najbardziej udany sezon. No i bez obrażeń ciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neno Napisano 10 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2015 W nadchodzącym sezonie robię zamach na mój rekord (w km) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2015 mój rekord Letni czy zimowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 13 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2015 Przybył niecały tysiąc. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2015 Ertek, widze że u Ciebie sezon sie nie kończy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neno Napisano 15 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2015 Letni czy zimowy :D Latem to ja prawie nie jeżdżę ;( Robota przygniata... Sezony liczę tradycyjnie: 01.01-31.12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 22 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2015 A dzisiaj 150 :) W końcu pierwszy dzień zimy, nie mogłem sobie odmówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi