Hermes Posted October 17, 2016 Report Share Posted October 17, 2016 Genialna oponka, która fantastycznie klei się do asfaltu. Czy suchy czy mokry, nie tracisz do niej zaufania. Na szuterkach i delikatnych bezdrożach daje rade! Póki co, dla mnie numer 1 jeśli chodzi o uniwersalną oponę. Gorąco polecam!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dondi Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Na pewno o wiele lepsze od anakee III Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted October 19, 2016 Author Report Share Posted October 19, 2016 Na pewno o wiele lepsze od anakee III Dondi, może pokusisz się o jakąc ocenę Anakee III tu: http://allriders.pl/forum/topic/203-michelin-anakee-iii/ :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
gzub Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 Jest ona jeszcze w dystrybucji ? Bo podobno skończyli produkcję Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted October 27, 2016 Author Report Share Posted October 27, 2016 Wznowili produkcje po tym, jak się okazało że Anakee III to niezbyt dobre posunięcie ze stajni Michała... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gzub Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 Chyba też nabędę, zbiera świetne opinie na opona. W innym przypadku pozostała by pewnie TKC70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 TKC70 to też nie wypał zwłaszcza na przodzie , z relacji kolegów z Tiger forum wynika że zwłaszcza na przodzie bardzo szybko się ząbkują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek_s Posted December 20, 2016 Report Share Posted December 20, 2016 Panowie, zastanawiam się nad kupnem Anakee II na tył, bo mi się moja Michelinka Pilot Road 4 wypłaszczyła troszkę. Z przodu jest ok więc zmieniłbym tylko w tyle. Nie chciałbym stracić za dużo na asfalcie, zwłaszcza mokrym, gdzie Piloty nigdy mnie nie zawiodły. Z drugiej strony jak się trafi jakiś odcinek szutrowy to fajnie by go było przejechać bez większych problemów, poza tym większych ambicji offowych nie mam. Będzie to dobry ruch czy raczej zostać przy typowo szosowych oponach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted December 20, 2016 Author Report Share Posted December 20, 2016 Ja jestem zachwycony Anakee'nami II. Na mokrym rewelacja - nigdy nie miałem jakis niemiłych sytuacji. Niewątpliwie jest to opona bardziej terenowa, ale nic nie traci w mojej opinii ze swojej "szosowości". Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek_s Posted December 20, 2016 Report Share Posted December 20, 2016 to chyba się skuszę, można kupić za niewiele ponad 400 zł. W czerwcu wybieram się do Rumunii to założę przed wyjazdem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted December 20, 2016 Author Report Share Posted December 20, 2016 Będzie Pan zadowolony! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted October 14, 2018 Author Report Share Posted October 14, 2018 Dziś, po zlocie, dowiedziałem się że @Pedro535 nie zmieniał opon w DLu. Kupiłem komplet Anakee 2 i zmieniłem przy przebiegu 90315km. Teraz DL ma jeśli dobrze pamiętam 130kkm przejechane :D Opony wieczne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek_s Posted October 18, 2018 Report Share Posted October 18, 2018 Ja mam ponad 30 tysięcy na mojej tylnej i jeszcze by zrobiła z 2-3 tys. Duża część z tego to z plecaczkiem i pełnym okufrowaniem więc jest bardzo dobrze. Dla mnie to super opony z jedną wadą, ząbkują się i wyją w zakrętach. Teraz chyba spróbuję Pirelli scorpionów, wszyscy chwalą... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARKOM Posted August 11, 2019 Report Share Posted August 11, 2019 Miałem te oponki kiedyś w DL 650 i teraz w KTM 1050 i sa naprawdę rewelacyjne. Dobrze 3-mają na asfalcie i na szuterku też dobrze sie prowadzą. Mogę je polecić z czystym sumieniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedro535 Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Jak dla mnie nie ma co kombinować. Anakee II , Zdzieram drugi komplet. Na poprzednich zrobiłem 39kkm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts