WieRcik Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 Miodzio i pogratulowac , Sharka będziesz żenił ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 a co powiecie o tym KASK LS2 STRIPE ENDURO CROSS ATV Z SZYBĄ Generalnie mam do sprzedania za 270 ( to taniej niż na alegro ) metka , karton, paragon/FV, gwarancja . Po prostu nowy. Ale warto przymierzyć w sklepie jakimś co by rozmiarówka pasowała .Nie jestem handlarzem. mam/ kolega ma kika sztuk jakaś wyprzedasz świąteczną prowadzi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted December 19, 2015 Author Report Share Posted December 19, 2015 Miodzio i pogratulowac , Sharka będziesz żenił ? Integrala bym sprzedał, bo przestałem go używać. Natomiast ten szczękowy jest fajny do krótkich przejażdżek w upały. Jego zostawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 Podbijam temat. Powoli rozglądam się za zmianą mojego zasłużonego integrala na szczenkę. Moją uwagę przykuły: HJC RPHA MAX EVO Nolan N104 EVO Shoei Neotec Schuberth C3 Pro Wkrótce pojadę przymierzyć się do tych pozycji, ale może ktoś już ma jakieś własne spostrzeżenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted July 2, 2016 Author Report Share Posted July 2, 2016 Najlepiej potestować. Napisz co ci podpasowało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted November 30, 2017 Author Report Share Posted November 30, 2017 Mój Schuberth C3 się skończył. W Maroko, od kurzu zaczęła się przycinać blenda i w końcu pękła jedna linka do jej opuszczania. Z kolei w Rumunii, ratując kolegę zsuwającego się w tył po błotnistym podjeździe, rzuciłem kask w krzaki i niestety nie trafiłem. Kask potoczył się z góry kilkanaście metrów po kamolach. Przez to że szczęka była otwarta, wyrwało jeden z jej zawiasów. Następcą został też Schuberth, ale z daszkiem czyli E1. Jak go trochę oblatam, to coś o nim skrobnę. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
heniutek Posted September 29, 2018 Report Share Posted September 29, 2018 Ja ostatnio kupowałem kaski z motogar.pl dla siebie i szwagrów. Każdy wziął inny i dopiero je testujemy. Myślę, że w ciągu kilku-kilkunastu dni będziemy mogli coś o nich więcej powiedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted September 30, 2018 Report Share Posted September 30, 2018 Które modele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts