Skocz do zawartości

Sezon 2014

Hermes

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem nadzieję na nowy rekord, a tu niecałe 11kkm :s A byłem w Maroku, dwa razy w Rumunii, w Czarnogórze i Albanii. Zastanawiam się jakim cudem w pierwszym pełnym sezonie na moto mogłem zrobić ponad 12kkm jeżdżąc wokół komina :-/ Pozostaje mieć nadzieję, że kolejny rok przyniesie więcej kilometrów.

Miałem nadzieję na nowy rekord' date=' a tu niecałe 11kkm :s A byłem w Maroku, dwa razy w Rumunii, w Czarnogórze i Albanii.

[/quote']

Tak to jest jak się wozi moto na przyczepie czy w busie :P

U mnie pewnie mało lepiej, coś koło 12-14kkm i to z tej samej przyczyny. Tak byłoby 34kkm + sterta zużytych opon ;)

• 2 weeks later...

no ja jeszcze w życiu nie liczyłem kilometrów. ale powiem że oblatałem do dzić 2 wymiany oleju w lagach , 2 wymiany oileju i 1,5 zestawu napenowego .

Na czarnym może z 20 h reszta wypalonej beznyzy to las, pola, koło komina, schody na deptaku , pare metrów po lokalnych pomnikach i postumentach , tory kolejowe ( te polecam na fajne latanie oczywiście tam gdzie nie ma pindolino ).

ps wczoraj spadł śnieg u mnie i pierwsze latanko po śniegu moja tereska już miła :diabel:

teraz tylkko czekan na zamarzniętą zatokę gdańską i polatam po lodze to jest ponoć inny kaliber doznań . zapier... w kolcach na lodzie . o wie ktoś jakie jest odpowiednie ciśnienie opony na kolce ?

• 1 month later...

Nie mam tego problemu. W grudniu 2013 licznik kilometrow w Jawie ostatecznie wyzional ducha i przestal naliczac kilometry. Preddkosciomierz jeszcze cos tam pokazuje, wiec nie mam specjalnego cisnienia tego ruszac. Zreszta, jest jeszcze obrotomierz, jakby co :diabel:

Tak wiec jestem spokojnie nieswiadomy :angel: