Hermes Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2014 Koniec sezonu tuż tuż... Śnieg widać już na horyzoncie... Kto ile zrobił w tym sezonie kilometrów?! Mi licznik pokazuje o 7kkm więcej niż jak go kupiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekm71 Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2014 Ponad 20 :sciana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2014 W sumie ok.7000km. Żałuję że tak mało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2014 Obydwoma 18k , ale jeszcze nie koniec , chyba zapodam kolce jak Hermes mówi że zima idzie. :angel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 24 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2014 Zbyt malo. :) wytapatalkowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 24 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2014 Miałem nadzieję na nowy rekord, a tu niecałe 11kkm :s A byłem w Maroku, dwa razy w Rumunii, w Czarnogórze i Albanii. Zastanawiam się jakim cudem w pierwszym pełnym sezonie na moto mogłem zrobić ponad 12kkm jeżdżąc wokół komina :-/ Pozostaje mieć nadzieję, że kolejny rok przyniesie więcej kilometrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 24 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2014 A ja tylko w koło komina :facepalm::facepalm: aż wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopada 2014 No to teraz 8000km. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neno Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2014 Miałem nadzieję na nowy rekord' date=' a tu niecałe 11kkm :s A byłem w Maroku, dwa razy w Rumunii, w Czarnogórze i Albanii. [/quote'] Tak to jest jak się wozi moto na przyczepie czy w busie :P U mnie pewnie mało lepiej, coś koło 12-14kkm i to z tej samej przyczyny. Tak byłoby 34kkm + sterta zużytych opon ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polly Napisano 10 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2014 U mnie do tej pory jakieś 13kkm po asfalcie + około 20h endurzenia. Sezon asfaltowy zakończyłem, błoto mi się białe robi, ale jeżdżę nadal ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2014 no ja jeszcze w życiu nie liczyłem kilometrów. ale powiem że oblatałem do dzić 2 wymiany oleju w lagach , 2 wymiany oileju i 1,5 zestawu napenowego . Na czarnym może z 20 h reszta wypalonej beznyzy to las, pola, koło komina, schody na deptaku , pare metrów po lokalnych pomnikach i postumentach , tory kolejowe ( te polecam na fajne latanie oczywiście tam gdzie nie ma pindolino ). ps wczoraj spadł śnieg u mnie i pierwsze latanko po śniegu moja tereska już miła :diabel: teraz tylkko czekan na zamarzniętą zatokę gdańską i polatam po lodze to jest ponoć inny kaliber doznań . zapier... w kolcach na lodzie . o wie ktoś jakie jest odpowiednie ciśnienie opony na kolce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristos1971 Napisano 12 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2014 teraz tylko czekan na zamarzniętą zatokę gdańską i polatam po lodzie to jest ponoć inny kaliber doznań . Też się przymierzam. W pierwszej połowie stycznia, lub lutego mam zamiar wyskoczyć motorkiem na Hel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwowarek Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2015 U mnie lekko ponad 15000km i czuje niedosyt w porównaniu do ubiegłych lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2015 Piękny wynik widzę :angel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwowarek Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2015 Hermes, sezon 2014 był mizerny. Zazwyczaj wynik oscylował 20000-25000km, więc mało mi ;) http://314ireszta.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubertus Napisano 7 Lutego 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2015 Nie mam tego problemu. W grudniu 2013 licznik kilometrow w Jawie ostatecznie wyzional ducha i przestal naliczac kilometry. Preddkosciomierz jeszcze cos tam pokazuje, wiec nie mam specjalnego cisnienia tego ruszac. Zreszta, jest jeszcze obrotomierz, jakby co :diabel: Tak wiec jestem spokojnie nieswiadomy :angel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi