Hermes Posted July 23, 2014 Author Report Share Posted July 23, 2014 Marcin, dzięki! Na GPSy jest osobny dział, pozostałe prefixy można dodać. Murzyn, prefixy to mój własny pomysł. Wydaje mi się, że od początku należy propagować porządek, żeby potem nie było problemów :P Usuwać swoje posty można. Co do nieograniczonej edycji to zobacze, czy jest możliwość zapisywania kolejnych wersji postów. Kurtkę "scaliłem"! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Czas edycji postów został zwiększony do dwóch dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murzyn Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 i jest git. Prefiksy to bardzo dobra i pomocna rzecz! W praktyce sie znakomicie sprawdza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted July 24, 2014 Author Report Share Posted July 24, 2014 Super!! Właśnie dodałem tapatalka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murzyn Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Ja totalna nie ogarniam od podstaw czyli od rejestracji ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwowarek Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 To może ja się troszkę wtrące :) Wygląd oraz kolorystyka forum jest ok jednak kłuje w oczy wielkość i kolor przycisków pod postem (e-mail, wyślij PW, znajdź posty itd.) Może warto je zmienić na mniejsze i mniej widoczne. Przeglądając forum w pierwszej kolejności one rzucają się w oczy, a nie tekst forumowicza. Taka mała sugestia z mojej strony bo przecież nie wszyscy używają tapatalka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted July 25, 2014 Author Report Share Posted July 25, 2014 Dzięki za info! Jak wrócę do domu to pobawię się nimi! Tapatalk dobrze działa? Pytam bo ja nie mam jak sprawdzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neno Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Wygląd oraz kolorystyka forum jest ok jednak kłuje w oczy wielkość i kolor przycisków pod postem (e-mail' date=' wyślij PW, znajdź posty itd.) Może warto je zmienić na mniejsze i mniej widoczne. Przeglądając forum w pierwszej kolejności one rzucają się w oczy, a nie tekst forumowicza. [/quote'] Mam takie samo zdanie. Kiepsko tez mi się czyta, nie wiem czy to problem czcionki czy kontrast tła i literek zbyt mały. Ale ja wczorajszy jeszcze jestem ;) Może dlatego ? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Mam takie samo zdanie.Kiepsko tez mi się czyta, nie wiem czy to problem czcionki czy kontrast tła i literek zbyt mały. Ma się wrażenie jak by właściwy post był jakimś drugim planem czy tłem . ALE KOLORYSTYKI NIE WOLNO TOBIE ZMIENIĆ .:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwowarek Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 Hermes, tapatalk super zczytuje forum ;) Neon, niech moc będzie z Tobą he he ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted July 26, 2014 Author Report Share Posted July 26, 2014 Dzięki! Teraz te przyciski muszę zmienić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neno Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 Dzięki! Teraz te przyciski muszę zmienić Ja bym jeszcze bardziej odróżnił tekst odpowiedzi od cytatu, bo tez się to troszkę zlewa w całość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted July 26, 2014 Author Report Share Posted July 26, 2014 Tak jak teraz jest dobrze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwowarek Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 Tło przycisków zrób ciemniejsze, a teks jaśniejszy. "Button'y" przecież nie są priorytetem ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remi Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Mi tutaj strasznie brakuje opcji "pokaż aktywne wątki". To najlepsze żeby być na bierząco. Na FTA jest i bardzo mi to pasuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted July 28, 2014 Author Report Share Posted July 28, 2014 A czy to, z grubsza, nie to samo co "Pokaż nieprzeczytane posty"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remi Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 mozliwe :) ja sie nie znam. Zmienilbym tez te "przyciski" pod postami bo przegladajac forum w telefonie zajmuja polowe ekranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted July 28, 2014 Author Report Share Posted July 28, 2014 Spróbuj w takim razie korzystać z przycisku "Pokaż nieprzeczytane posty" Nad przyciskami pracuję. Będę chciał je zmienić z obrazków na tekst ostylowany CSS'em. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted July 28, 2014 Author Report Share Posted July 28, 2014 Zrobiłem nowe przyciski. Są mniejsze i ciemniejsze. Co sądzicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neno Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Nadal zbyt mocny akcent. Brak mi lub nie widzę - oznacz wszystko jako przeczytane. Remi - ja korzystam z Pokaż nieprzeczytane posty lub Pokaz nowe posty, działa podobnie jeśli nie tak samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane -> masz nad wątkiem guziki :) może i dalej kontrast duży ( za jasne) ale kwestia przyzwyczajenia . Ważne ze stały się mniejsze . wszystkim sie nie da dogodzić . :) ja bym zmienił cytowany tekst :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neno Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane -> masz nad wątkiem Faktycznie jest. Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted July 28, 2014 Author Report Share Posted July 28, 2014 Nadal zbyt mocny akcent. Ok Brak mi lub nie widzę - oznacz wszystko jako przeczytane. Po klinięciu w "Pokaż nieprzeczytane posty" nad "wyniki wyszukiwania masz" "Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted August 25, 2014 Author Report Share Posted August 25, 2014 Zaktualizowałem działanie cytowania selektywnego. Działa to następująco: Zaznaczamy jakiś tekst w danym poście, po czym klikamy w przycisk "Selektywne". W naszej szybkiej odpowiedzi (na samym dole) pojawi się zaznaczony tekst w odpowiednich tagach. Możemy cytować dowolną ilość tekstów. Schemat taki jak wyżej ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted August 26, 2014 Author Report Share Posted August 26, 2014 Zaktualizowałem skrypt forum do najnowszej wersji. W razie jakichkolwiek problemów dajcie znać! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts