Jump to content

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Hermes
 Share

Recommended Posts

Marcin, dzięki! Na GPSy jest osobny dział, pozostałe prefixy można dodać.

Murzyn, prefixy to mój własny pomysł. Wydaje mi się, że od początku należy propagować porządek, żeby potem nie było problemów :P

Usuwać swoje posty można. Co do nieograniczonej edycji to zobacze, czy jest możliwość zapisywania kolejnych wersji postów.

Kurtkę "scaliłem"! :P

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

To może ja się troszkę wtrące :) Wygląd oraz kolorystyka forum jest ok jednak kłuje w oczy wielkość i kolor przycisków pod postem (e-mail, wyślij PW, znajdź posty itd.) Może warto je zmienić na mniejsze i mniej widoczne. Przeglądając forum w pierwszej kolejności one rzucają się w oczy, a nie tekst forumowicza. Taka mała sugestia z mojej strony bo przecież nie wszyscy używają tapatalka :)

Wygląd oraz kolorystyka forum jest ok jednak kłuje w oczy wielkość i kolor przycisków pod postem (e-mail' date=' wyślij PW, znajdź posty itd.) Może warto je zmienić na mniejsze i mniej widoczne. Przeglądając forum w pierwszej kolejności one rzucają się w oczy, a nie tekst forumowicza.

[/quote']

Mam takie samo zdanie.

Kiepsko tez mi się czyta, nie wiem czy to problem czcionki czy kontrast tła i literek zbyt mały. Ale ja wczorajszy jeszcze jestem ;) Może dlatego ? ;)

Mam takie samo zdanie.

Kiepsko tez mi się czyta, nie wiem czy to problem czcionki czy kontrast tła i literek zbyt mały.

Ma się wrażenie jak by właściwy post był jakimś drugim planem czy tłem . ALE KOLORYSTYKI NIE WOLNO TOBIE ZMIENIĆ .:D

Spróbuj w takim razie korzystać z przycisku "Pokaż nieprzeczytane posty"

Nad przyciskami pracuję. Będę chciał je zmienić z obrazków na tekst ostylowany CSS'em.

Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane -> masz nad wątkiem

guziki :) może i dalej kontrast duży ( za jasne) ale kwestia przyzwyczajenia . Ważne ze stały się mniejsze . wszystkim sie nie da dogodzić . :) ja bym zmienił cytowany tekst :P

Nadal zbyt mocny akcent.

Ok

Brak mi lub nie widzę - oznacz wszystko jako przeczytane.

Po klinięciu w "Pokaż nieprzeczytane posty" nad "wyniki wyszukiwania masz" "Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane"

• 4 weeks later...

Zaktualizowałem działanie cytowania selektywnego.

Działa to następująco:

Zaznaczamy jakiś tekst w danym poście, po czym klikamy w przycisk "Selektywne".

W naszej szybkiej odpowiedzi (na samym dole) pojawi się zaznaczony tekst w odpowiednich tagach.

Możemy cytować dowolną ilość tekstów. Schemat taki jak wyżej ;)