Jump to content

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Hermes
 Share

Recommended Posts

Git!

Aktywowalem też mapę użytkowników. Jest dostępna w górnym menu - można się śmiało dodać. Przy okazji istnieje możliwość wpisania jakiegoś komentarza do swojej pinezki.

Mam plan zrobic nowa grupę uzytkowników np. "Poznani" lub "Zlotowicze" dla osób które poznały się w realu i miałyby dostęp do komentarzy pinezkowych.

Można by to wykorzystać jako pomoc na przykład w trasie. W komentarzu do swojej pinezki można dodać dla przykładu numer komórki i byłaby ona widoczna tylko dla danych, poznanych userów.

Przy okazji naniosę nową warstwę na mapę jak np. Noclegi czy Miejsca gdzie każdy mógłby  dodawac ciekawe rzeczy.

Co sądzicie

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dodałem nowy przycisk do edytora tekstu - ma niebieski kolor - ułatwia dodawanie zdjęć.

Generujemy kod w uploaderze, kopiujemy go, wchodzimy w pisanie posta, klikamy w nową niebieską ikonkę - wyskoczy nowe okno, wklejamy do niego kod z uploadera i zatwierdzamy.

To wszystko!!

Jak coś link do tutka: 

Zrobiłem też porządek z kategoriami marek motocykli.

• 3 months later...
  • 5 months later...

Jeśli chcesz zintegrować się z FB, sprawdź czy masz ustawionego maila na forum takiego samego jak na FB. W przeciwnym razie Forum potraktuje próbe zalogowania jako utworzenie nowego konta (bo na forum jest inny mail).

1. Wyloguj się z forum.
  2. Zaloguj się na fb.
  3. Wejdź na https://allriders.pl/forum/login/
  4. i kliknij "Użyj konta Facebook"
  5. Podążaj za instrukcjami

• 2 weeks later...
  • 9 months later...
  • 2 years later...