Hermes Posted February 20, 2015 Author Report Share Posted February 20, 2015 Miałem jakiś kompletnie pomieszany adres email Tzn? Nie przyszedł do Ciebie mail z resetem hasła? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Nie, bo miałem pomieszany adres z nickiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted February 20, 2015 Author Report Share Posted February 20, 2015 Może ktoś potwierdzić czy tapatalk działa? Właśnie do dodałem i skonfigurowałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielebny67 Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Działa tylko poczty mi nie otwiera Nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted February 20, 2015 Author Report Share Posted February 20, 2015 To działa czy nie :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielebny67 Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Tapatalk chodzi ale poczty nie otwiera I nie wrzuca posta od razu postów tylko po chwili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted February 20, 2015 Author Report Share Posted February 20, 2015 Posprawdzałem wszystko i wygląda na to, że taki urok tapatalka na IPB :P Może z nową wersją będą wprowadzone jakieś usprawnienia? Tego nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 To żeś poprawił. :/ Była taka strona (na głównej, na dole, przy kto jest, wchodziło się przyciskiem "Szczegóły"), na której było kto co przegląda i czy są nowe posty. Sama się odświeżała. Da się coś takiego zrobić? Zależy mi na nowych postach i autoodświeżaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted February 20, 2015 Author Report Share Posted February 20, 2015 Na dole jest lista kto jest aktualnie dostępny. Jak najedziesz na osobę, to pojawi się okienko z info na temat usera (między innymi co obecnie robi). Co do nowych postów to w prawym górnym rogu jest przycisk Wyświetl nową zawartość. Klikając w niego pojawią się posty w zależności od filtra który jest ustawiony (jak się kliknie w ten przycisk, strona się przeładuje. po lewej stronie sa różne filtry do przeszukiwania postów). Teraz pracuje nad tym, żeby obok nazwy Wyświetl nową zawartość będzie liczba z ilością nieprzeczytanych postów. Istnieje już taki dodatek, ale kosztuje 5$. Spróbuję go sam napisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Tylko się nie przemęczaj! :opera: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielebny67 Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Mam w skrzynce 9 wiadomości twoja Hermes odczytałem z powiadomienia na wp w tapatalk nie mogę otworzyć niech ktoś sprawdzi bo może to u mnie problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 I w pizdu wyladował ,jak ja nie nawidzę zmian , Hermes miałeś zrobic że jak się powiększy stronkę to nie trzeba przewijac a tu trzeba , druga sprawa da się tak ustawić najnowsze posty żeby wskakiwały najnowsze a nie poczętek tematu i dopiro potem trzeba walić na ostatnią stronę , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted February 21, 2015 Author Report Share Posted February 21, 2015 miałeś zrobic że jak się powiększy stronkę to nie trzeba przewijac a tu trzeba tzn? Jest endless scrol :P Chyba że o coś innego chodziło. da się tak ustawić najnowsze posty żeby wskakiwały najnowsze a nie poczętek tematu i dopiro potem trzeba walić na ostatnią stronę Klikasz w Wyświetl nową zawartość, wyświetlają Ci się np. tematy gdzie sa nieprzeczytane posty. Obok tematu, po lewej masz póki co, jeszcze, niebieską ikonkę. Jeśli jest kółeczko znaczy to to, że nic nie pisałeś w tym temacie. Jeśli jest gwiazdka to znaczy że conajmniej jeden post tam jest Twój. Ale klikając w tą ikonkę zostaniesz przekierowany do pierwszego nieprzeczytanego posta! PS Możecie pouzupełniać pola w swoich profilach. Dodałem parę. Żeby wejść w ustawienia profilu należy kliknąć w prawym górnym rogu na swój nick, potem w ustawienia i HEJA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielebny67 Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 A ja nadal m 9 wiadomości co nie mogę odczytać :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted February 21, 2015 Author Report Share Posted February 21, 2015 A przez przeglądarkę internetową możesz je odczytać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielebny67 Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 A podasz mnie hasła ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted February 21, 2015 Author Report Share Posted February 21, 2015 Użyj funkcji Przypomnij hasło. Wysyłałem maila do wszystkich z informacją o tym :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted February 22, 2015 Author Report Share Posted February 22, 2015 Forum wreszcie oddelegowałem na nowy serwer. Wszystko już jest tak jak ma być!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted February 24, 2015 Author Report Share Posted February 24, 2015 Jeśli ktoś chce mieś nasze logo w stopce oto kod: [img=http://allriders.pl/forum/images/logo-sygnaturka.png] Jeśli ktoś chce mieś nasze logo w stopce jako link do naszego forum oto kod: [url=http://allriders.pl/][img=http://allriders.pl/forum/images/logo-sygnaturka.png][/url] Może komuś się przyda ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
polly Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Jak włączam tapatalka to mi wyświetla "Nie możemy zweryfikować, który temat chcesz otworzyć". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted February 25, 2015 Author Report Share Posted February 25, 2015 Dzięki za info. Dziś odebrałem telefon z naprawy to zbadam sprawę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted February 27, 2015 Author Report Share Posted February 27, 2015 Kupiłem i dodałem licznik nowej zawartości! Enjoy! By wyświetlała się nowa zawartość w kontekście nieprzeczytanych tematów należy wejść na stronę z nową zawartością i kliknij po lewej w opcję nowej nieczytanej zawartości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Co jest , wchodzę na forum i "Wyświetl nową zawartość (3)" klikam i wyskakuje "Brak nowej zawartości" i co ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted March 1, 2015 Author Report Share Posted March 1, 2015 Kliknij Wyswietl nowa zawartosc Jak sie strona zaladuje kliknij po lewej na Forum Potem kliknij na Nieprzeczytana zawartosc Trzeba raz tak zrobic by nadpisac domyslne ustawienia wytapatalkowane Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Toś mi życie ułatwił :facepalm: :facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts