Hermes Posted August 26, 2014 Author Report Share Posted August 26, 2014 Zmieniłem kolor informacji, że post jest tymczasowy (wygaśnie po ustawionej jednostce czasu), by bardziej rzucał się w oczy Dla tych co mają stary (szary) kolor - trzeba wcisnąć klawisze CTRL + F5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 w znacznikach typu IMG i w linkach należałoby wyłączyć emotikony. Przykład http://lh3.googleusercontent.com/-E-VZ3bnOVCI/U_W1Lzi6mJI/AAAAAAAAXDo/SfeMKTT6ocE/s720/P1090023.JPG po AAAAA są litery X i D, czyli z automatu tworzy się emota XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted August 27, 2014 Author Report Share Posted August 27, 2014 Zrobione! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 wpadł mi do łba pomysł taki żeby stworzyć geolokalizator forumowiczów . Czyli na mapie szpileczkami oznaczać kto z jakiego regionu jest. Nie wiem czy pomysł przejdzie . Mi osobiście mimo ze rzadko ( na innych forach) to oglądam to lubię popatrzeć kto po sąsiedzku lata. Tu z racji tego, ze forum jest nowe i nie ma jeszcze userów liczących w tysiącach można to jeszcze zrobić ręcznie a na przyszłość tak ustawić jako obowiązkowe pole w formularzu rejestracji. Może nie trzeba dokładnie oznaczaś zeby nie było to jakaś inwigilacja ale np obowiązkowo powiat. i już jest jasne kto po sąsiedzku lata a ja jeszcze go nie znam :) co wy na to ? głupi czy fajny pomysł :) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted August 27, 2014 Author Report Share Posted August 27, 2014 "Lokalizator" planowałem zamieścić na naszym portalu, który domyślnie będzie połączony z forum. Fajny pomysł. Wgląd miałyby osoby zalogowane. Ale wydaje mi się, że "zmuszanie" kogoś przy rejestracji do dodatkowych działań nie byłoby wskazane :P Kto by chciał, ten wypełni, a kto nie, to nie. Generalnie plan jest na "serwis" gdzie w razie jakiegokolwiek problemu znajdziemy w obecnej okolicy, dzięki lokalizatorowi, dobre dusze, które zaoferowały swoją pomoc zaznaczając się na mapie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 prosta to sprawa to zmuszenie . Zrobić listę rozwijaną wszystkich powiatów w polszy i opcję "pole obowiązkowe " a dla tajniaków u dołu znaczek "tajniak" i już kto chce na samym początku zaznaczy a kto chce się tajniaczyć to zaznaczy ostatnią opcję . Zresztą i tak prawie każdy ma w profilu zaznaczoną miejscowość stałej dyslokacji :P więc pośrednio i tak każdy to podaje a tak można byłoby ( byłoby ??się pisze razem czy osobno :) ?) to zrobic może jakoś żeby z automatu szła szpileczka na mape . Kontrola nad tym nawet jak by ręcznie ktoś miał to zrobić chyba nie była by trudna bo to nie jest fejsik gdzie nowo rejestrujących na dobe liczy się w tysiącach . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Hermes. Nad awatarem pojawił mi się napis "dużo pisze". Pierwsze co przyszło mi do głowy, to odpocząć od komputera :) Można to też skwitować ...-mało wie. Nie wiem czy się cieszyć czy płakać:facepalm: Jaki następny poziom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 next level to : lej woda :) hahaha (żart ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted August 27, 2014 Author Report Share Posted August 27, 2014 Marcin, masz rację. Popracuje nad tym! Ertek, tym napisem się nie przejmuj :P To są domyślne tytuły zastosowane w mybb :P Następny to: Stały bywalec :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 No, to czekam na bywalca ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted September 5, 2014 Author Report Share Posted September 5, 2014 W niedziele wyjeżdżam za granicę. Będę off w zasadzie do końca miesiąca. Jakiekolwiek problemy zgłaszajcie do Ventus'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tank Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Mam problem. Nie mogę zalogować się na swoje konto używając kompa. Z telefonu przez tapatalk nie ma problemu Chciałem odzyskać haslo prze maila, ale ta opcja chyba nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Działa tylko e-mail ląduje w SPAMIE , tam go znajdziesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted September 22, 2014 Author Report Share Posted September 22, 2014 Tank, wyskakuje jakiś komunikat podczas logowania? Spróbuj wyczyścić ciasteczka Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Hermes rozumiem że się na mnie poznałeś i dlatego mam jako jedyny poziom ostrzeżeń :facepalm::facepalm::facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted September 22, 2014 Author Report Share Posted September 22, 2014 Niczym się nie przejmuj! :P Każdy widzi tylko swój poziom ostrzeżeń :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tank Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 Kurde pomozcie! Nasal nie mogę zalogować się z kompa. Kukizy usunięte, gdy zaznaczam opcję "zapomniałem hasła" na pocztę nic noe przychodzi- nawet w "spamie" nic nie mam. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted September 27, 2014 Author Report Share Posted September 27, 2014 Sorki że dopiero teraz, ale właśnie wróciłem z Alp na moto. Tank, zresetować Ci hasło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tank Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Poczekaj.Po niedzieli usiade przy kompie i pokombinuję. Jak cos- dam znak. PS. Kiedy relacja? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted September 27, 2014 Author Report Share Posted September 27, 2014 Poczekaj.Po niedzieli usiade przy kompie i pokombinuję. Jak cos- dam znak. Oki! PS. Kiedy relacja? Jak się napisze :P Do końca przyszłego tygodnia powinna być Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted September 28, 2014 Author Report Share Posted September 28, 2014 Zaktualizowałem Tapatalk'a. Mógłby ktoś potwierdzić, że wszystko działa ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tank Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 Tapa u mnie hula jak ta lala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted September 28, 2014 Author Report Share Posted September 28, 2014 Dzięki Tank! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tank Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Sorki że dopiero teraz' date=' ale właśnie wróciłem z Alp na moto. [b']Tank[/b], zresetować Ci hasło? Zresetuj, bo nie mogę nadal... Czy moze być jakiś związek z tym ze jestem caly czas zalogowany w taparalku? Na innych forach nie ma problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Ja dziś właśnie stwierdziłem, ze nie ma tu (a tylko taki temat mnie interesuje właściwie nic innego a tym bardziej asfaltowego mnie nie interesuje więc może powinien się pojawić temat np. )pt. błotno bagienni ?:) offroad ? enduro ? Nie wiem czy to modny temat i czy popularny . :) pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts