Jump to content

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Hermes
 Share

Recommended Posts

Zmieniłem kolor informacji, że post jest tymczasowy (wygaśnie po ustawionej jednostce czasu), by bardziej rzucał się w oczy

Dla tych co mają stary (szary) kolor - trzeba wcisnąć klawisze CTRL + F5

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

wpadł mi do łba pomysł taki żeby stworzyć geolokalizator forumowiczów .

Czyli na mapie szpileczkami oznaczać kto z jakiego regionu jest.

Nie wiem czy pomysł przejdzie . Mi osobiście mimo ze rzadko ( na innych forach) to oglądam to lubię popatrzeć kto po sąsiedzku lata.

Tu z racji tego, ze forum jest nowe i nie ma jeszcze userów liczących w tysiącach można to jeszcze zrobić ręcznie a na przyszłość tak ustawić jako obowiązkowe pole w formularzu rejestracji.

Może nie trzeba dokładnie oznaczaś zeby nie było to jakaś inwigilacja ale np obowiązkowo powiat. i już jest jasne kto po sąsiedzku lata a ja jeszcze go nie znam :)

co wy na to ? głupi czy fajny pomysł :) ?

"Lokalizator" planowałem zamieścić na naszym portalu, który domyślnie będzie połączony z forum.

Fajny pomysł. Wgląd miałyby osoby zalogowane.

Ale wydaje mi się, że "zmuszanie" kogoś przy rejestracji do dodatkowych działań nie byłoby wskazane :P Kto by chciał, ten wypełni, a kto nie, to nie.

Generalnie plan jest na "serwis" gdzie w razie jakiegokolwiek problemu znajdziemy w obecnej okolicy, dzięki lokalizatorowi, dobre dusze, które zaoferowały swoją pomoc zaznaczając się na mapie.

prosta to sprawa to zmuszenie .

Zrobić listę rozwijaną wszystkich powiatów w polszy i opcję "pole obowiązkowe " a dla tajniaków u dołu znaczek "tajniak" i już kto chce na samym początku zaznaczy a kto chce się tajniaczyć to zaznaczy ostatnią opcję .

Zresztą i tak prawie każdy ma w profilu zaznaczoną miejscowość stałej dyslokacji :P więc pośrednio i tak każdy to podaje a tak można byłoby ( byłoby ??się pisze razem czy osobno :) ?) to zrobic może jakoś żeby z automatu szła szpileczka na mape .

Kontrola nad tym nawet jak by ręcznie ktoś miał to zrobić chyba nie była by trudna bo to nie jest fejsik gdzie nowo rejestrujących na dobe liczy się w tysiącach .

Hermes. Nad awatarem pojawił mi się napis "dużo pisze".

Pierwsze co przyszło mi do głowy, to odpocząć od komputera :)

Można to też skwitować ...-mało wie.

Nie wiem czy się cieszyć czy płakać:facepalm:

Jaki następny poziom?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Sorki że dopiero teraz' date=' ale właśnie wróciłem z Alp na moto.

[b']Tank[/b], zresetować Ci hasło?

Zresetuj, bo nie mogę nadal... Czy moze być jakiś związek z tym ze jestem caly czas zalogowany w taparalku? Na innych forach nie ma problemu.

• 2 weeks later...

Ja dziś właśnie stwierdziłem, ze nie ma tu (a tylko taki temat mnie interesuje właściwie nic innego a tym bardziej asfaltowego mnie nie interesuje więc może powinien się pojawić temat np. )pt. błotno bagienni ?:) offroad ? enduro ? Nie wiem czy to modny temat i czy popularny . :) pozdro