Hermes Posted March 4, 2015 Author Report Share Posted March 4, 2015 Dodałem pare usprawnień do linków, by były bardziej user-friendly ;) Zostało dosłownie parę drobnych rzeczy i jazda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 A to jeszcze nie ma jazdy? Musisz mi tłumaczyć łopatologicznie co i jak się używa bo generalnie komputery nie są dla mnie frendly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted March 4, 2015 Author Report Share Posted March 4, 2015 Ertek, masz maka to wszystko powinno być proste :D Napisze prosty przewodnik co i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Mac jest wyjątkowo wyrozumiały. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwowarek Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Tak na marginesie, przychodzą Wam powiadomienia push subskrybowanych tematów na tapatalk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Takie rzeczy to tylko goście z beemkami mają my prości ludzie to jedynie na łaptokach piszemy. :sciana: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted March 9, 2015 Author Report Share Posted March 9, 2015 Tak na marginesie, przychodzą Wam powiadomienia push subskrybowanych tematów na tapatalk? Z tego co pamiętam to tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwowarek Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Pamięć mam dobrą i kiedyś powiadomienia przychodziły. Teraz niestety nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted March 9, 2015 Author Report Share Posted March 9, 2015 Hmmmm, poszukam w supporcie jakiś info Wgralem nowa wersje tapatalka. Moze ktos potwierdzic czy wszystko jest git?wytapatalkowane Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielebny67 Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 U mnie gra :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwowarek Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Dalej nic nie przychodzi :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted March 9, 2015 Author Report Share Posted March 9, 2015 A teraz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwowarek Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Tylko mail. TT niestety milczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted March 9, 2015 Author Report Share Posted March 9, 2015 Nietypowa prośba, możesz odinstalować i ponownie zainstalować tapatalka na telefonie by sprawdzić czy to pomoże? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwowarek Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Zrobione :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted March 10, 2015 Author Report Share Posted March 10, 2015 Test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwowarek Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 No i lipton. Jest tak samo jak wcześniej :/ To chyba błąd po stronie tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted March 10, 2015 Author Report Share Posted March 10, 2015 Napisze ticket'a do supportu Tapatalka z pytaniem czy tego jeszcze nie dorobili we wtyczce do IPB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwowarek Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 To raczej problem nie po stronie danej wtyczki, ale ogólny. Mam w tapatalku pare for z których dostawałem powiadomienia push jednak od pewnego czasu cisza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted March 10, 2015 Author Report Share Posted March 10, 2015 Może coś się zmieniło u nich (tapatalku). W ustawieniu wtyczki po naszej stronie są ustawione powiadomienia push. Hmmm Zainteresuję się tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwowarek Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Tak jak wspomniałem na kilku forach jest tak samo. Wtyczka poprawnie ustawiona, a powiadomień nie ma :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwowarek Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 No i jak tam adminku, dostałeś odpowiedz od tapatalka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted March 13, 2015 Author Report Share Posted March 13, 2015 Na jakimś forum zagranicznym znalazłem info, że wiadomości push zostały wyłączone w którejś wersji klienta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwowarek Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 Ha ha ha ale numer. Teraz nie uwierzysz w to co napiszę, ale właśnie opadła mi kopara, więc... przed chwilą zainstalowałem tapatalka na samsungu i napisałem poprzedni post w tym temacie. Szybko odpisałeś i... nagle uzdrowiły się powiadomienia he he he Android uleczył Jabłuszko ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted March 13, 2015 Author Report Share Posted March 13, 2015 Hmmmm, ja nie dostałem żadnego powiadomienia... wytapatalkowane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts