Hermes Posted November 4, 2014 Author Report Share Posted November 4, 2014 Ciekawe co Kristos na to :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielebny67 Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Kristos to niech lepiej nie myje bo może cały splynać do kratki ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Pajączek ze zbiornika zostanie :facepalm::facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Wiadomo; nic nie wiadomo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristos1971 Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Ja się nie znam... Dla mnie wszystko powyżej 600cm3, to już za dużo. Ja nawet 600 w trampku ledwo ogarniam... Co jak co, ale wizualnie (nowa afra) mi się podoba. Tylko mam wrażenie, że z nią i ze mną jest jak ze mną i Klaudią Szifer... Niby się kochamy, a mimo to zejść się nie możemy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Powiedz to Beskowi , chętnie się zamieni za kawe :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristos1971 Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Powiedz to Beskowi ' date=' chętnie się zamieni za kawe :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:[/quote']Tylko ta jego kawa jakaś zdławiona? :diabel: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Mówiłem że zesputa albo nie wie że ma więcej niż jeden bieg :facepalm::facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Jak w każdym momencie przez drogę może przebiec biała mysz to chłopak jeździ b.rozsądnie ;):facepalm::facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Biała mysz to on ma na drugie :facepalm::facepalm::facepalm: Jego to nękają znienacka wbiegające na drogę babcie z walizkami , zwłaszcza na Rocha :diabel::diabel: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristos1971 Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Jego to nękają znienacka wbiegające na drogę babcie z walizkami ' date=' zwłaszcza na Rocha :diabel::diabel:[/quote']Zaczyna się ciekawie. Rozwiń temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Ostatnio leciał ponad 200 i z nienacka wręcz nagle tuż z chodnika, z siatami , wtargnęęęęła była mu 70-80 letni babcia , siaty typowo bazarowe w kratę , jedyne co ich oboje uratowało to zajebisty kac Beska. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: ot bestia jedna brykająca po drodze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 http://i.imgur.com/9fcUO6y.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 http://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2015/january/secrets-of-the-new-africa-twin/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 A co za profanacja?? Rzędówka czy tylko jeden cylinder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Nie, no dwa garnki i 1000ccm. Nie jest źle. Tylko wyskoczą z ceną typu 20KE i można sobie tylko pomarzyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 http://www.v10.pl/archiwum/motocykle/honda/africa_twin/honda_africa_twin_1200/honda_africa_twin_oberdan.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 Jesienią trzeba się przymierzyć. (Kasę już zaczynam zbierać) ;) http://www.motorcyclenews.com/news/2015/may/new-honda-africa-twin-revealed/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted May 12, 2015 Author Report Share Posted May 12, 2015 Z przodu jak XTZ1200 wygląda :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 (edited) Dziwne że Honda po sukcesach w Dakarze i dobrej sprzedaży XRV zaprzestała produkcji w segmencie ADV na kilkanaście lat. Nie wspomnę przez grzeczność o długiej przerwie w Dakarze. Cytat znaleziony w sieci: " Po 24 latach nieobecności, Honda z zespołem HRC powróciła do Dakaru w 2013 roku. Do tej edycji wyścigu (obecnie organizowanego w Ameryce Południowej) przygotowali oni CRF450 Rally - motocykl enduro bazujący na specyfikacji jednocylindrowego CRF450X, na którym wystartowało trzy zawodników. Wszystkie maszyny dotarły do celu, co było podstawowym założeniem zespołu HRC.W 2014 roku, z zupełnie nowym CRF450 RALLY, zespół HRC wystawił w Dakarze 5 zawodników; Hiszpan Joan Barreda wygrał 5 etapów.Dakar 2015 jeszcze bardziej przybliżył zespoł HRC do ich ostatecznego celu, Portugalczyk Paolo Goncalves dojechał do Buenos Aires na drugim miejscu. Zespół HRC zdobył największą liczbę zwycięstw etapowych i Joan Barreda okazał się nieustępliwym liderem w całym pierwszym tygodniu rajdu zbierając więcej zwycięstw etapowych, niż jakikolwiek inny zawodnik w Dakarze 2015. Laia Sanz, na dziewiątym miejscu w klasyfikacji generalnej, osiągnęła więcej niż oczekiwała i przeszła do historii jako najwyżej sklasyfikowana kobieta w historii Dakaru." Chciało by się rzec W KOŃCU! Edited May 13, 2015 by Ertek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Takie fotki jeszcze mi wpadły. Ale najciekawsze są przecieki o wadze poniżej 200kg. i ponadprzeciętnych właściwościach terenowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Podstawa to kierownik a maszyna to 20% sukcesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 Kierownik h....wy (czyli ja) to każdy kilogram się liczy. ;) Fajne zestawienie. Dla mnie Afra najładniejsza: http://s93.photobucket.com/user/rlkat/media/crf_others_zpsr2jklscj.gif.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 Najładniejsza bo nie ma konkurencji , przy Tigerze już by tak ładnie nie wyglądała :blush: :blush: De gustibus non est disputandum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 De gustibus non est disputandum. Tiger mi się podoba też. :) Widziałeś (słyszałeś) ten filmik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts