Jump to content

Kraków i okolice

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Krakusy. Może by się skrzyknąć i spotkać gdzieś w okolicy Olkusza by polatać wspólnie?

WieRcik z tego co widzę jest chętny, ja też się piszę.

Krakusy. Może by się skrzyknąć i spotkać gdzieś w okolicy Olkusza by polatać wspólnie?

Jestem jak najbardziej za!

Może ta (31.08) niedziela?

Są jakieś kierowniki/czki do ćwiczeń jazdy raczej w terenie/lekkim raczej' date=' pioch, leśne dukty. Tak raczej blisko niż daleko ok. 100km (od Krak).[/quote']

Może tu (a raczej tam) znajdziesz coś: http://allriders.pl/forum/Temat-zawody-mtr-w-osielcu_175

Hermes, Dzięki za wskazówkę, cross zdecydowanie odpada, zwłaszcza zawody, gdzie liczy się czas. Nie moje klimaty ani sprzętowe o umiejętnościach nie wspomnę.

Raczej luźna jazda bez napinki, po leśnych dukatach w grupie 2-3 motocykle, potem pogaduchy śjakieś ognicho z kiełbą w ramach integracji.

Ot, cały plan.

Poz.

Raczej luźna jazda bez napinki' date=' po leśnych dukatach w grupie 2-3 motocykle, potem pogaduchy śjakieś ognicho z kiełbą w ramach integracji.[/quote']

Dla mnie ok. Byle dało się śmigać tymi duktami na DL'u z oponami ON :P

Ktoś coś w niedziele?

• 4 months later...
  • 2 months later...

W koło komina tak , na razie dalej się nie wybrałem bo po godzinie jazdy jest jak bania , ale dwa przeciwzakrzepowe w kolanko i wieczorkiem jest jak nowa. W przyszłym tygodniu maszyna idzie pod nóż także zostanie mi tylko Sprint , no chyba że Dudka sprzęt przegonię zobaczymy , zastał się strasznie.

Edited by WieRcik

W koło komina tak , na razie dalej się nie wybrałem bo po godzinie jazdy jest jak bania , ale dwa przeciwzakrzepowe w kolanko i wieczorkiem jest jak nowa. W przyszłym tygodniu maszyna idzie pod nóż także zostanie mi tylko Sprint , no chyba że Dudka sprzęt przegonię zobaczymy , zastał się strasznie.

No przegoń bo spać po nocach nie mogę, że tak stoi sam biedny :(

A wskazane by było przegonić go do Żywca :D

Edited by dudek

Motocyklowy weekend właśnie zostawiłem  w service Renault , dwie karty 885 zł netto. :facepalm: :facepalm: :facepalm: :sciana: :sciana: :sciana:

KTO CHCE KUPIĆ SALONOWEGO SCENICA

• 3 weeks later...