Jump to content

Spam post

Hermes
 Share

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Szaleją bo koniec sezonu i w pizdu mają zapasów na magazynach , w takich cenach kupiłem w Poznaniu nówki sztuki bez żadnej promocji na początku sezonu do Sprinta przód Continental SportAtac a tył RoadAtac zajebista kombinacja.

O KUR... , O JA PIERD.... W ŻYCIU NIE WIDZIAŁEM TAKIEJ POMPY Z NIEBA.

2 godziny w takiej ulewie że masakra , pierwszy raz nalało mi się przez rękawy do butów , kurtka nie przemokła ale cała reszta masakra , w jednym miejscu jak przejeżdżałem to woda przelała się przez fotel. :-/:-/:-/

Jechałem z Opola , przy torze kartingowym jak poczułem wodę na jajach to już wiedziałem że będzie amen , ale o dziwo Dziobak nawet się nie zająknął , miałem ochotę wycmokać mu obie rurki.A co do autostrad to wali mnie to , nie będę jeździł nawet za darmo , bo to chuj..... straszna.

Hermes nie dałoby się uprościć forum i od razu dać możliwości zapodawania obrazów , emotków zamiast szybkiej odpowiedzi??Nie ukrywam że mnie to trochę nerwicuje , w końcu to nie service aukcyjny że trza się śpieszyć z klepaniem odpowiedzi.

• 1 month later...

Mam z Mac'ami do czynienia pośrednio (żona zajmuje się grafiką) 20 lat i wiem jaka jest różnica.

Rok temu dostałem laptopa Samsunga i szybko się z nim rozstałem.