Jump to content

Spam post

Hermes
 Share

Recommended Posts

I nie zamulają sie po miesiącu... Akurat telefon zmienilem na lumie z windą 8.1 :D ale i tak uważam ze jest to system lepszy od androida. Prostszy i szybszy. Mimo iż podobno jest mniej aplikacji, to mam wszysto co potrzebuje a hula to dużo szybciej niz w plastikowym galaxy. Zona ma ajfona i to jest najwyzsza liga jesli chodzi o soft.

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Qrwa laptop ma 2 miesiące a chodzi jak stary dx4 , taki zamulony a służy tylko do neta i młody filmy ogląda , co do smartfona to mam xcover2 i spokojnie chula tylko internet mam wyłączony.

Ja mam 6-cio letniego MacBooka Pro. Wsadziłem dysk SD i kości pamięci 8GB i hula że ho ho. Muszę tylko baterie wymienić, przez rok ją zajechałem, ale jak kupowałem miała 500cykli.

Wszystkiego najlepszego, ale...

Zastanawiający prezent...

Dlaczego nie kupiła nic np. tu:

https://www.intymna.pl/

Tylko ściągacz...

Mąż rano ( czwarta, minut trzydzieści) wstaje ubiera się i wychodząc przed garaż z wędkami stwierdza, że deszcz ze śniegiem jednak tym razem go zatrzyma. Biorąc pod uwagę ,,poranną bolesną stójkę'', postanawia wrócić do ciepłego łyżeczka (i jeszcze cieplejszej żony). Cichutko wślizguje się pod kołderkę i zaczyna pieścić jej zaspane jeszcze ciało.

- Pada?- pyta ona, nie otwierając oczu i mrucząc z rozkoszy.

- Uchy - odpowiada rozochocony.

- Patrz, a ten debil poszedł na ryby...

Ściągacz, powiadasz...

,,Koicydens?'' Jak pytał Molder w moim kultowym serialu- nie sadzę...

:angel::angel::angel:

:diabel::diabel::diabel:

:facepalm:

hermes nie pij tyle co ja ostatnio psychriat no ten od lba powiedzial ze trzeba mnie leczyc odpowiedzialem ,mu ze ja mu sie w menu nie wpie*dalam.

- - - - - aktualizacja - - - - -

pojechalbym wszedzie tam gdzie stado.doznalem czegos dziwnego w dupie mam asymilicje z innymi nie produktywnymi jednostkami ale pczucie bytu w otoczoniu ludzi gdzie szmaty wala olejem i benzyna jest lepsze niz dobrze kupiony jak narkotyk jestem na marginesie ale tak mialem pisac poezje ale kazali mi sie uczyc biologi i slucham bebnarka .dupa

- - - - - aktualizacja - - - - -

kropki nie dodalem przepraszam

//Hermes: poprawiłem