Jump to content

Spam post

Hermes
 Share

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tyz piknie. Ja przedwczoraj odbyłem pierwszą przejażdżkę z moimi dwiema pociechami (z synem od zeszłego roku jeżdżę ale dla Marysi to debiut), każde na swoim Varaderku 125 :) Padło 80 km, dzisiaj jedziemy na pierwszy zlocik na Jurę , trzymajcie kciuki ;)

U mnie ponad 3 tysie z czego 2,5 po Apeninach.

W Czewie już mnie kobita chciała zabić.

Oczy do okoła głowy!!!

Edited by Ertek

• 2 months later...
  • 2 months later...

Ooo to ja czekam na recenzje.
Ja za recenzją tego forum kupiłem Revita tornado 2 i jestem bardziej niż zadowolony. Na lato idealna, na dni takie jak wczoraj zakładam podpinkę i tez jest ok. Kupiłem jasnoszarą z nastawieniem na letnie dni, więc jesienią może być problem z zachowaniem koloru.
Jedyne co mnie zaskoczyło to rozmiarówka: ja tam duży nie jestem, 180cm 74kg ale żeby S?
Przy eMce wszystko wisiało, ochraniacze rąk latały a na klatce materiał się zawijal.
Kolega Z Defendera mówił że Holendrzy pod siebie robią a oni to chłopy konkretne ;-).

Ha, widze że z rozmiarem takie zaskoczenie jak u mnie :D

Mam 177mc i 65kg i kurtka rozmiar S a spodnie rozmiar M.

Kurtała powinna dojść w kolejnym tygodniu, także czekamy. Pierwsze co juz mnie zachwyciło, to w spodniach membrana i podpinka są na zamek w nogawce, przez co podczas ściągania spodni wszystko od razu schodzi :P

Rev'It Sand 3 to bardzo fajny komplet z membraną Gore Tex, materiał wydaje się bardzo mocny. Sand 3 jest moim zdaniem bardzo ładny i ma bardzo długie zamki otwierające niemałe nawiewy, będziesz zadowolony. Kilkukrotnie przymierzałem ten zestaw i inne firmy Rev'It dlatego muszę przyznać, że rozmiary znacznie różnią się pomiędzy modelami tej marki. Przykładowo model Defender Pro GTX to dla mnie idealny jest rozmiar XL, Sand 3 rozmiar L natomiast Cayene Pro, którą posiadam to XXL góra XL dół :)

7 minut temu, Hermes napisał:

Niestety Sand 3 nie ma gore :(

Tak racja, jest z membraną Hydratex mój błąd, co nie zmienia faktu, że to bardzo dobry komplet z chwalonymi protektorami SEEFLEX poziomu 2-go.

Edited by Tomek

• 1 month later...