Ertek Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Dzięki zgodzie byłego właściciela załączę trzy foty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Piękna sztuka!! PS Obrazki dodaj przez forumowy uploader PS2 Na forum murzynów zauważyłem że jesteś z Częstochowy, można wspólnie pośmigać w razie czego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted August 12, 2014 Author Report Share Posted August 12, 2014 Przewody hamulcowe w stalowym oplocie już czekają u byłego właściciela w warsztacie. Warsztat polecam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwowarek Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Gratulacje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 A który to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted August 12, 2014 Author Report Share Posted August 12, 2014 A który to ? Ten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted September 17, 2014 Author Report Share Posted September 17, 2014 Zdjęcie z wczoraj. Wygląda na późną jesień, ale to chore kasztany pod Jasną Górą już gubią liście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristos1971 Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Ślicznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Piękna to Twoja KRÓLOWA , kiedy laćki zmieniasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted September 17, 2014 Author Report Share Posted September 17, 2014 Czekam na piastę tylnego koła. "Idzie" z Austrii. Później motam koła w BB. Nie wiem czy zdążę przed wyjazdem. Co do opon, to zdecydowany jestem na Metzelery Enduro3 Sahara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted September 19, 2014 Author Report Share Posted September 19, 2014 Dzisiaj taka sytuacja ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini_222 Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Afra to chyba błota jeszcze nie widziała :D co do Sahara 3 - jeździłem na tych oponkach Transalpem, na pewno szybko zaklejają się błotem, i po deszczu na asfalcie też nie było fajnie. Jednak ja kupiłem zestaw z "2 ręki", więc być może wiek lub przebieg przyczynił się do zachowań tych oponek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted September 27, 2014 Author Report Share Posted September 27, 2014 Na tył założę Mitasa 07 Dakar. Co na przód? Jeszcze nie wiem. Zależy mi na 50/50 ON-OFF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tank Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 No to wielkiego wyboru nie masz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted September 27, 2014 Author Report Share Posted September 27, 2014 No to wielkiego wyboru nie masz :) Dzięki Tank. Biorę sobie Twoje rady do serca. Czyli? K60? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini_222 Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Podczas mojej ostatniej wycieczki (550km, ok 200 w terenie) towarzyszył mi kolega TDMką właśnie na K60. Nawet nie zdajecie sobie sprawy co robiła ta TDMka na tych oponach! Kolega ogólnie pożyczył motocykl od kuzyna, a że TDMka była w kolorze wojskowym i miała waśnie K60 - ten uznał że to pełnometrażowe enduro niczym BIG, KLE czy Transalp. Podczas tej wyprawy okazało się że opony Heidenau robią taką robotę że jeździeć właściwie musi tylko odkręcać gaz. Jako bliski obserwator - zdecydowanie polecam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tank Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Będzie Pani zadowolona ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted September 27, 2014 Author Report Share Posted September 27, 2014 Będzie Pani zadowolona ;) Moja, już od drugiego moto wyraźnie nie jest ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 A myślałem że tylko ja mam przewalone , taras musiałem zrobić:facepalm::facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tank Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 Będzie Pani zadowolona ;) Moja' date=' już od drugiego moto wyraźnie nie jest ;) [/quote'] Przy trzecim przywyknie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted October 2, 2014 Author Report Share Posted October 2, 2014 Czekam na piastę tylnego koła. "Idzie" z Austrii. Później motam koła w BB. Piasta z Austrii miała być z pękniętą obręczą, która okazała się być tylko delikatnie zarysowana. Z tego powodu zdecydowałem się poszukać kompletnego przedniego koła. Znalazłem i dzisiaj zawiozłem komplet do warsztatu Mateusza, żeby wymienić łożyska i zlecić komuś centrowanie. Okazało się że obydwa koła są na oryginalnych łożyskach w nienagannym stanie:rolleyes: i nie wymagają centrowania:D. W poniedziałek lub wtorek kółka będą czekać obute. Wraz z przednim kołem kupiłem kanapę do przerobienia przez Zetjohnny'ego. Chcę z niej zrobić solówkę z płytą pod worek bądź rogala. Mam pytanie: Gdzie mogę zrobić projekt i zlecić wykonanie takiej płyty z alu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Ale Ci sie udało z tymi kołami!! Gratki :P Gdzie mogę zrobić projekt i zlecić wykonanie takiej płyty z alu? Zrobisz projekt w kadzie? Rogale dobre kręci ex1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Ertek w Wanatach koło Wkrętmetu bez problemu ci zrobią , ewentualnie jak skręcasz na Żyzną po prawej robią kajaki , rowery wodne też nie powinno być problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted October 2, 2014 Author Report Share Posted October 2, 2014 Zrobisz projekt w kadzie? Niestety nie umiem. Rogale dobre kręci ex1 Gdzie można poprzymierzać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Jeszcze nie zagościł na naszym forum :( http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=10330 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts