Jump to content

IX Zlot Allriders.pl

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Żółwik jak Twoja padaka przetrwa 10% tego co moja to pogadamy , góry mamy już oklepane z każdej strony.

Popieram pomysł degenerata Dondiego , tyle jak znam życie to przyturla na jeden dzień i pojedzie do domu nie martwiąc się o to że przez resztę czasu to my będziemy musieli zaspokajać dzikie i wulgarne żądze Dudka

W dniu 26.12.2018 o 10:44, WieRcik napisał:

Żółwik jak Twoja padaka przetrwa 10% tego co moja to pogadamy , góry mamy już oklepane z każdej strony.

Popieram pomysł degenerata Dondiego , tyle jak znam życie to przyturla na jeden dzień i pojedzie do domu nie martwiąc się o to że przez resztę czasu to my będziemy musieli zaspokajać dzikie i wulgarne żądze Dudka

Hehe hehe nie czepiam sie Twojego tigera tylko martwiłem sie o Twoje cztery litery, zeby to wytrzymały ;)

• 2 weeks later...

Szczerze to żygać mi się już chce górami. Wszystko byle nie to. Pomysł z mazurami przedni bo dawno nie byłem i chętnie bym pozwiedzał a i zlot przedłuży się bo pewnie z Wiercikiem wyjedziemy tydzień wcześniej żeby dojechać :), albo poślemy moto na lawecie i zaczniemy pić w czwartek.  No i oczywiście tak żeby balia była. 

Rozumiem, że wygrały Mazury?

Do serwisu przed czerwcowym wyjazdem wkoło Bałtyku potrzebuję machnąć jakieś 2 kkm, wiec może Mazury z Wrocławia, to dobry pomysł :)

• 1 month later...

Witam po długim ,,niebycie''. Jeśli będę na miejscu to chętnie się wybiorę, bo i tak muszę w tamte rejony do czerwca polecieć. Co do opcji ,,wycieczka na miejscu''- można by było jakąś łajbę wynająć i popływać. Mam uprawnienia na silnik i żagle. Dezeta była by fajna- jest parę ,,sznurków'' do ciągania i 12 chłopa na pokład spokojnie weźmie.