Hermes Napisano 9 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Zakładaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 I co cisza? A też lubię się potaplać co prawda gadziną ale błoto to błoto.:angel::angel::angel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Ale gdzie gdzie bedzie dobre miejsce :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 W "Podróżach? Dzial Np. "Blotko" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Ludzie dorosnijcie tez lubiłem blotko kupiłem KTM potem drz ale ludzie było to 15 lat temu! Jak jeszcze nie piłem :-( :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2014 wielebny ...... jak ja mam przestać w offiku latac to ja to pierd.... nie chce dorosnąć . Tak mi dobrze :) ps. jutro rano jakdę na poligon na mały 2 dniowy rajdzik jak wrócę wrzucę kilka fotek w nowym temacie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 10 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2014 Jak kolana popsujesz i brzuchem zaczniesz ciągnąć po ziemi samo przejdzie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 10 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2014 Ale gdzie gdzie bedzie dobre miejsce :-) Marcin' date=' relacje z offiku dodawajmy jak normalne relacje. Jeśli w PL to w poddziale [b']Polska[/b]. Potem, jak będzie potrzeba stworzy się osobny dział, bądź prefix! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halu Napisano 12 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Na tablecie (Android) w postrach nie są wyswietlane niektóre polskie znaki. Nie wiem czy to wina ustawień w tablecie czy forum. Na innych forach problemu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 12 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Dziwne. Krzaczki masz zamiast polskich znaków? Sprawdzę w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halu Napisano 12 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Dziwne. Krzaczki masz zamiast polskich znaków? Sprawdzę w pracy Dokładnie rzecz ujmując to kwadraciki.:lol: Jest ł, ó, ą. Pozostałe wyswietlane sa jako kwadraty. Jak pisze to tez jest tak samo.:huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 12 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Dziwne, poszukam jakiegoś rozwiązania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 13 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Października 2014 W pracy na tabletach wszystko jest ok z polskimi znakami. Dziwna sprawa. Zbadam ją PS Jaki masz tablet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halu Napisano 13 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Października 2014 PS Jaki masz tablet Acer Iconia A1 810 Android 4.2.2 Sprawdzalem na Windowsie - Ok Na smartfonie tez ok. Czyli wina oprogramowania w tablecie. Znasz jakies lekarstwo bo to wkurzajace jest. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 13 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Października 2014 Spróbuj https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wanam&hl=pl i ustaw język polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halu Napisano 13 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Października 2014 Nie działa, trudno. Przez Tapatalka jest w porządku tylko interfejs do d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 13 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Października 2014 A update oprogramowania? Problem jest po Twojej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 14 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2014 Zgłaszam brak pifkujących emotków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 14 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2014 Poszukam jakiegoś by pasował do reszty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqlec Napisano 26 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Października 2014 Aby zmienić u siebie forumową godzinę, trzeba wejść na :http://allriders.pl/forum/usercp.php?action=options i ustawić UTC+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2014 Hermes dalej nie mam kufelków , nie dało by rady zmienić moich postów na moje tematy ? Ostatnio szukałem czegoś i jak mnie to nie wypluło z siebie :facepalm::facepalm::facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2014 Kufelków szukam cały czas, by pasowało do forum. Nie mogę zaaplikować tych z gg, bo licencja będzie złamana :( Obok postu masz przycisk "Raportuj" - możesz w nim dla moderacji napisać, które od którego postu chcesz wydzielić i do jakiego tematu (nazwa nowego koniecznie potrzebna) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2014 Czemu nie mogę dodać ogłoszenia w dziale sprzedam :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2014 A co się dzieje gdy chcesz stworzyć nowy wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2014 Wejdę w giełda,sprzedam,i nie ma czegoś takiego jak nowy wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi